Wedstrijdverslag Nieuw Borgvliet E2 - S.P.S. E2

Vorige

Nieuw Borgvliet E2 - S.P.S. E2 (competitie)

(kop)

Zaterdagochtend 11 uur, de wedstrijd tegen Nieuw Borgvliet gaat bijna beginnen. Omdat de wedstrijd van de E1 is afgelast, mogen we twee spelers van hun “lenen”, te weten Remi Lindhout (keeper) en Mariska Reedijk. Daardoor hebben we één wisselspeler in onze gelederen.

Nadat Nieuw Borgvliet de eerste tien minuten de meeste kansen krijgt maar niet benut, komen we beter in de wedstrijd. Dankzij Remi, die er verschillende goede ballen uit haalt, en het goede verdedigen (Mathijs en Milan), komen wij meer en meer in de wedstrijd.

Het sterke middenveld met de lopers Joeri, Noud en Mariska en de scherpe aanvallers Tiemo, Casper en Noah, gaan meer het spel maken. Na een goede pass van Tiemo, die Casper de diepte in stuurt, kapt Casper heel slim de keeper uit en scoort de 1-0. Dan wordt het gevaarlijker… En dat blijkt ook… tegen het einde van de eerste helft scoort Nieuw Borgvliet tegen. Dit is dan ook de ruststand; 1-1.

De tweede helft is nog maar drie minuten oud, of we komen met 2-1 achter. Maar omdat we blijven voetballen, zien we dat de kansen vanzelf weer komen. In de 31e minuut creëert Tiemo zijn eigen ruimte en haalt uit…2-2! Dan volgen wat blessure’s, en de ergste lijkt Joeri op te lopen… Een hoog been van een tegenstander raakt zijn hoofd, met een flinke bult als gevolg. Toch gaan we goed door en maakt (weer) Tiemo op aangeven van Joeri de 2-3.

Nu wordt het billenknijpen… Gaat Nieuw Borgvliet alles op alles zetten om de gelijkmaker te maken? Daar lijkt het op, maar wij hebben Mathijs, Milan, Mariska en Remi nog staan… elke bal is voor hun.

Terwijl Nieuw Borgvliet geen middenveld meer heeft en wij wel (goed gedaan Noud en Noah!), loopt nieuw borgvliet zich kapot. Nadat Joeri nog een bal van de lijn gehaald ziet worden, is er in de 48e minuut toch de bekroning voor hem, en schiet de 2-4 binnen.

Als het eindsignaal heeft geklonken, is een leuke, spannende, maar vooral sportieve wedstrijd voorbij. En zijn wij drie punten rijker… Mede dankzij het goede keepen van Remi, en het “bijtertje” Mariska. Namens de leiders van de E2…Bedankt!